ABOUT ME

Olen 25-vuotias, kahden lapsen äiti Satakunnan Kankaanpäästä. Lapseni ovat syntyneet marraskuussa 2014 (poika) ja toukokuussa 2017 (tyttö). Asumme koko perhe omakotitalossa ja perheeseemme kuuluu myös koira, Lulu (5v) ja kissa, Simba(6v).

Olen kotona nuorimmaisen kanssa kotihoidontuella ja isompi käy viettämässä kahdesti viikossa leikkipäivää päiväkodissa. Mies käy töissä ja itse toimin kotona ollessani samalla yrittäjänä, ja samalla yritän suorittaa lukion tutkintoa nettilukion kautta loppuun. Yrittäjänä toimin Tupperwaren jälleenmyyjänä ja tiiminjohtajana. 

Intohimoni on ruoanlaitto. Blogissa näkyykin paljon reseptejä, joita haluan jakaa lukijoiden kanssa. Noudatan vähähiilihydraattista ruokavaliota elämäntapana, joten se näkyy resepteissä. Kaikki reseptini siis tulevat olemaan täysin viljattomia, gluteenittomia ja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon sopivia. Joskus myös vegaanillekin sopivia reseptejä löytyy!

Pääosin blogini kuitenkin painoittuu lifestyleen ja perheeseen. Otan myös ajankohtaisiin asioihin kantaa ja tuon omia mielipiteitäni julki. Tervetuloa siis seuraamaan blogiani!

Mikäli haluat tarjota yhteistyötä, tai muuten vain kysyä minulta jotain, lähetä sähköpostia osoitteeseen katiylitalo43@gmail.com tai ota minuun yhteyttä facebookissa!

Minut löytää myös instagramista nimimerkillä katimau ja snapchatistä nimimerkillä katimauu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)